International Standard Serial Number

International Standard Serial Number - ISSN (Nomor Seri Standar Internasional) iku sawijining nomer unik sing dipigunakaké kanggo idhèntifikasi publikasi berkala médhia cithak utawa èlèktronik. Nomor identifikasi iki sajinis karo ISBN tumap buku.

Penerbit ISSN ing Indonésia[besut | besut sumber]

Pusat Dokumentasi dan Informasi Ilmiah (PDII) LIPI iku minangka ISSN National Center tumrap [Indonésia], duwé tugas lan wewenang kanggo ngayahi pemantauan kabèh publikasi terbitan berkala sing kababar ing Indonésia. Minangka péranganing tanggung-jawab mau, PDII nerbitaké ISSN sing dadi tandha pangenal unik saben terbitan berkala kanthi global. Cara mangertèni nomer ISSN sarta kodebar bisa diwaca ing kaca manual ing ISSN Online[1].

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Dieser Artikel basiert auf dem Artikel International Standard Serial Number aus der freien Enzyklopädie Wikipedia und steht unter der Doppellizenz GNU-Lizenz für freie Dokumentation und Creative Commons CC-BY-SA 3.0 Unported (Kurzfassung). In der Wikipedia ist eine Liste der Autoren verfügbar.