Wikipedia:Hubungi

Hubungi kami

Sugeng rawuh!

Isi artikel[besut sumber]

Menawa ana isi artikel sing salah utawa panjenengan sedya njangkepi, sumangga klik tab sunting. tab iki ana ing pérangan dhuwur saben artikel.

Menawa ana artikel sing miturut panjenengan di-"rusak" déning wong-wong sing ora tanggung jawab (isiné artikel ora patrap karo irah-irahaé, pisuhan ora apik, rasis lan sapanunggalané) utawa isiné ora bener (isiné ora nétral), sumangga mènèhi pawarta marang pengurus.

Pitakon liyané[besut sumber]

Panjenengan éntuk paring komentar, saran, uneg-uneg prakara Wikipedia ingWikipedia:Warung Kopi. Upama ana sing kurang jangkep bisa ditakonaké marang para pengurus.

Matur nuwun.

Delengen Uga[besut sumber]

Dieser Artikel basiert auf dem Artikel Wikipedia:Hubungi aus der freien Enzyklopädie Wikipedia und steht unter der Doppellizenz GNU-Lizenz für freie Dokumentation und Creative Commons CC-BY-SA 3.0 Unported (Kurzfassung). In der Wikipedia ist eine Liste der Autoren verfügbar.