Wikipedia:Statistik

Kaca iki isiné statistik ngenani Wikipédia Jawa kawit 8 Maret 2004.

Statistik Wikipédia Jawa[besut sumber]

Dhatané iki minangka dhata dinané iki.

Artikel

52.910

Panganggo

33.959

Kaca

140.655

Besutan

1.423.911

Barkas

5.451

Panganggo giyat

97

Pangurus

8

Statistik proyèk Wikipédia ing saindengé donya[besut sumber]

Dhata iki minangka agrégat saka 285 Wikipédia ing manéka basa, lan pungkasan dianyari nalika tanggal: 2 Juni 2017

Artikel

44,965,053

Panganggo

68,636,656

Kaca

165,064,022

Besutan

2,372,075,305

Barkas

2,445,190

Panganggo giyat

289,765

Pangurus

3,879

Persèntasi Wikipédia Jawa katandhing sakèhé Wikipédia[besut sumber]

Sajeroné saben sèwu / permil (‰). 10‰ = 1%

Artikel

1.2

Panganggo

0.5

Kaca

0.9

Besutan

0.6

Barkas

2.2

Panganggo giyat

0.3

Pangurus

2.1

Dieser Artikel basiert auf dem Artikel Wikipedia:Statistik aus der freien Enzyklopädie Wikipedia und steht unter der Doppellizenz GNU-Lizenz für freie Dokumentation und Creative Commons CC-BY-SA 3.0 Unported (Kurzfassung). In der Wikipedia ist eine Liste der Autoren verfügbar.