Wikipedia:Artikuj të mirë

Artikuj të mirë

Artikuj të mirë (shk. edhe AM) janë artikuj të cilët janë vlerësuar dhe përzgjedhur si nga më të mirët e Wikipediasgjuhën shqipe nga wikipedianët, bazuar mbi këto kritere. Këto artikuj përdoren nga redaktorët si shembuj për shkrimin e artikujve të tjerë. Për të kandiduar një artikull shiko këtë faqe, ai do të gjykohet sipas stilit, prozës, esaustivitetit dhe neutralitetit.

Në versionin desktop të Wikipedias, është vendosur një yll () në cepin e lartë të djathtë të një artikulli për të treguar që është një artikull i mirë në Wikipedia. Më tepër, në qoftë se artikulli ësht i mirë në gjuhët e tjera, ësht i vendosur një yll përbri emrin e gjuhës në shiritin anësor.


Në këtë moment Wikipedia shqip përmban 22 artikuj të mirë (0.03%) nga gjithsej 74.055 artikuj.

Shkurtesa [+]
WP:AM

Faqe të dobishme:


Stampa të dobishme:


Shiko dhe këtë:

Gjithë artikujt të mirë prej teme

Art dhe KulturëJetëshkrimGjeografiMuzikëShkencë dhe TeknologjiHistori

Art dhe Kulturë

Final Fantasy VIIIKonventa Evropiane për të Drejtat e NjeriutHistoria e arteve

Jetëshkrim

Ernesto Che GuevaraAnton ÇehoviHamurabiParashqevi QiriaziSali Nivica

Gjeografi

EvropaFlamuri i EvropësFlamuri i KosovësMongoliaMoskaUlqini

Muzikë

Shkencë dhe Teknologji

Informatika paraleleSaturniTesti i Turingut

Histori

Historia e JaponisëHistoria e SkocisëLufta shqiptaro-veneciane (1447-1448)

Dieser Artikel basiert auf dem Artikel Wikipedia:Artikuj të mirë aus der freien Enzyklopädie Wikipedia und steht unter der Doppellizenz GNU-Lizenz für freie Dokumentation und Creative Commons CC-BY-SA 3.0 Unported (Kurzfassung). In der Wikipedia ist eine Liste der Autoren verfügbar.