Wikipedia:Na kontakto

Informacion i rëndësishëm

  • Wikipedia nuk ka bord editorial. Përmbajtja nuk është rezultat i një vendimi editorial nga Fondacioni Wikimedia apo nga personeli i saj.
  • Megjithëse ju mund të kontaktoni themeluesin Jimmy Wales, ai nuk është përgjegjës për artikuj individualë apo për veprime të përditshme.
  • Wikipedia shkruhet, redaktohet, mirëmbahet, dhe drejtohet pothuajse plotësisht nga vullnetarë nga e gjithë bota.
  • Wikipedia është e lirë dhe pa reklama. Ajo drejtohet nga një fondacion privat jofitimprurës, mbështetet nga qindra mijëra dhurues individualë.

Ju lutemi shikoni Rreth Wikipedia-s dhe përgjigjet e pyetjeve më të shpeshta për informacione të mëtejshme.

Pyetjet kryesore

Other matters

For readers

For the press

For business development or partnerships

For Wikipedia editors

For website administrators

Dieser Artikel basiert auf dem Artikel Wikipedia:Na kontakto aus der freien Enzyklopädie Wikipedia und steht unter der Doppellizenz GNU-Lizenz für freie Dokumentation und Creative Commons CC-BY-SA 3.0 Unported (Kurzfassung). In der Wikipedia ist eine Liste der Autoren verfügbar.